logo-mini

Onze SchoolPersoneel

Directie

Ingrid Van Lieshout

Ik ben Ingrid Van Lieshout, sinds september 2006 directie van kleuterschool 'de Klimtoren’. Ik ben trotse moeder van 2 kinderen en make van 2 kleinkinderen.

Kleuterleidster 2,5 - 3 j. MUISJESKLAS (Boslaan)

Juf Hilde Boonen (1/2) en

ik ben juf Hilde ( Hilde Boonen ) ik sta al 33 jaar in de Klimtoren, dus heb de meeste mama's en papa's in de klas gehad, wat heel leuk is. Mijn 3 kinderen zaten lang geleden in de Klimtoren. en ondertussen heb ik al 2 kleinkinderen, waarvan één op 1 september 2022 ingestapt is . Ik geniet nog elke dag van mijn job, want met kinderen werken is het mooiste wat er is.

Juf Tiny Boen (1/2)

Kleuterleidster 3 j. BERENKLAS (Boslaan)

Juf Katleen Willems (4/5) en

Juf Tiny Boen (1/2)

Kleuterleidster 4 j. VISJESKLAS (Boslaan)

Juf Liesbeth Sterckx (4/5) en

Hallo, ik ben juf Liesbeth. Ik ben reeds ruim 20 jaar aan het werk in het onderwijs. Ik woon in Geel, ben gehuwd en heb 1 dochter in de lagere school.

Juf Hildegarde Wynants (1/2)

Ik ben juf Hildegard. In juni 2009 ben ik afgestudeerd als kleuterjuf. Ik werk ondertussen 10 jaar in ‘De klimtoren’. Ik doe dit met hart en ziel en heel veel liefde en plezier!

Kleuterleidster 5 j. VLINDERKLAS (Boslaan)

Juf Evy Sas (1/5)

Ik ben Evy Sas. Ik werk 11 jaar in het onderwijs. Ik woon in Vosselaar samen met mijn man en wij hebben samen 2 kindjes.

Kleuterleidster 2,5 - 3 j. EGELTJESKLAS (Looiven)

Juf Leen Geukens

Ik ben juf Leen. Ik ben 30 jaar en heb een zoontje Daan en een dochtertje Sien. In juni 2015 ben ik afgestudeerd als kleuterjuf en ik doe mijn job met hart en ziel!

Juf Karen Schrauwen

Ik ben Karen, bijna 34 jaar. Ik woon in Merksplas, samen met mijn vriend Kristof en we hebben 1 dochtertje. Mijn hobby’s zijn lezen, bakken en leuke dingen doen met vrienden. Dit is het 9de jaar dat ik als kleuterjuf aan de slag ga, ik hoop er samen met jullie kleuters een fantastisch schooljaar van te maken.

Kleuterleidster 3 j. NIJNTJESKLAS (Looiven)

Juf Lief Steenackers (1/2) en

Ik ben Lief Steenackers. Samen met mijn man Danny hebben wij 2 kinderen : Lien en Flor. Ik heb het geluk om vlak bij de kleuterschool van Looiven te wonen en kom dus met de fiets naar school! In mijn vrije tijd volg ik danslessen. Wandelen en fietsen vind ik ook een heel leuke bezigheid.

Juf Carolien Beets (1/2)

Ik ben Carolien Beets en ben 39 jaar waarvan ik ondertussen reeds 15 jaar in het kleuteronderwijs sta. Ik ben woonachtig te Meerhout. Vorig schooljaar ben ik de trotse mama geworden van Millie.
Ik doe deze job met heel veel liefde en na een jaar er tussenuit te zijn, heb ik weer veel zin om terug aan de slag te gaan.

Kleuterleidster 4 j. UILTJESKLAS (Looiven)

Juf Marijke Scheltjens (4/5) en

Ik ben juf Marijke Scheltjens. Afgestudeerd als kleuterleidster in 1993. Woonachtig te Lichtaart. Reeds 28 jaar getrouwd met Koen. Trotse mama van een dochter van bijna 25 en een zoontje bijna 12 jaar. Hobby’s:wandelen, terrasjes doen en eens lekker uit eten gaan.

Juf Karen Schrauwen (1/5)

Kleuterleidster 5 j. POEZENKLAS (Looiven)

Juf Elsje Ryheul

Ik ben juf Elsje en sta in voor de poezenklas, daar voel ik me echt in mijn sas. In 68’ ben ik in Brugge geboren,
en West-Vlaanderen kon mij tot mijn 28ste bekoren. Toen bracht de westenwind mij naar Kasterlee, waar ik nog steeds geniet met mijn poes, paard en een pony of twee. Ik woon op een boogscheut van ons schooltje in de velden, en hoop mij daar nog vele jaren als poezenjuf te mogen melden.

Juf Shauni Van Campenhout

Ik ben juf Shauni. Ik woon in Vosselaar en heb nog geen kinderen. Ik ben 27 jaar. Als hobby doe ik country line dance, volg ik zumba en geef ik in het weekend dansles aan kleuters van de 1e, 2e en 3e kleuterklas in dansclub Beerse

Kleuterleidster bewegingsopvoeding

Juf Tiny Boen - Juf Carolien Beets - Juf Karen Schrauwen - Juf Shauni Van Campenhout

Zorg

Juf Ingrid Van Lieshout - Juf Tiny Boen